tisdag 13 december 2011

Jag kvävs.

Sitter på vagnen på väg hem från skolan. Jag gick tidigare idag för jag är så himla trött. Igen. Jag har ingen energi. Ingen alls. Och allt bara hopar sig omkring mig. Tiden räcker inte till och definitivt inte energin. Och jag får panik. Jag klarar det inte. Inte nu. Jag kvävs.

3 kommentarer:

  1. hej! Jag läser din blogg dagligen och lider med dig när jag läser såna här inlägg. Jag känner igen mig i väldigt mycket du skriver. Btw du är riktigt duktig på att skriva!

    Jo i helgen var jag och testade något som mina systrar pratat varmt om nämligen Ljusakupunktur.
    Man mäter energin i kroppen och fyller därefter på med ny energi genom infraröd strålning! Låter lite konstigt men värt att testa. Goggla det och läs lite vet jag! =)

    Bara ett tips till dig och alla andra! Vet inte om det hjälper men kan iaf erkänna att mätningen stämmer med hur jag mår. zinkbrist hade jag visst också och det kan tydligen ha viss påverkan på hur man mår!

    Ta väl hand om er!
    Peter

    SvaraRadera
  2. Hittade precis din blogg. På något sett känner jag mig lite glad, inte över att du mår dåligt, utan för att det inte är bara är jag som känner såhär. Jag känner mig så ensam i vanliga fall, men jag kände lite gemenskap här.
    Tack.

    SvaraRadera